Fra tramp på en smurf til spark en "trønder"

(c) EspenB
(© EspenB)

Før het det at man ikke skulle mobbe kameraten min. Nå oppfordres det til å sparke løs på Rosenborg-spillere

Det verste er at det kommer fra deres egne. Barte-Nilsen eller en av de andre ikke-trønderne stakk trynet frem i Sportsrevyen (Sportsnyhetene/Sporten/Sportsspegelen/Sport i fokus eller hva enn det nå heter) og mente at vår kjære midtbanegeneral Abu måtte tåle å få noen kakk og spark, ellers hadde han ingenting å gjøre i Eliteserien.

 
Som jeg ser på som en oppfordring til å sparke dri... til å fritt sparke løs på spillekollegaene til Rosenborgingen ved enhver mulighet. Sånn må de tåle om de skal spille i Eliteserien. Vi vet jo alle at spillerne som kvester motspillere blir beskyttet av dommerstanden her hjemme...

 
At dommerne svikter og idioter får uttale seg på tv er vi vant til, men jeg mener at det burde være noen fra Eliteserien, Discovery eller NFF som snart tar til ordet for at de største profilene man har, burde bli tatt vare på. Ikke bare for å heve kvaliteten på norsk ball, men også for at det skal bli morsommere og mer spennende å se kamper hvor hvert lag har en som trollbinder publikum.
Når ehem... trofaste trøndere ikke gidder å se Rosenborg når de havner på andre og tredje plass noen sesonger på rad, så er det andre der uten som trosser vind, vær, partnere, arbeidsgivere og grenser for å se laget sitt hvor enn i dette langstrakte landet vi befinner oss i.
 
Hvem faen gidder å ta turen til Bodø om... nei, vent, hvem i Bodø gidder å dra for å se kampen du vet dommeren tillater alt for at «lokomotivet» skal få nok en seier på et sølvfat?
Kan pampene snart innse at det ikke kommer en skokk med trøndere, ei heller nordmenn til å prege Rosenborg sin tomgang innom Europa-cupene, som ikke vil skape entusiasme for landslaget, det vil ikke skape satsing fra unge siden de største ikke satser på annet enn billige utlendinger og hvem faen ønsker å oppleve en dommer få psykisk sammenbrudd da han ved en feiltagelse bruker fotballens reglement MOT Rosenborg?
 
Når supporterne deres spytter på unge ballgutter og kaster bluss på sikkerhetsvaktene, da stiller de til kampen med kromosomfeil, men det visst slikt forbundet vil at fotball-Europa skal se oss nordmenn. Pussig hvor godt han Bendtner passer inn med de andre apekattene.

 

Tenker at det er en fin introduksjon til unge Sarpsborg-spillere for å vise seg frem i tv-ruta søndag kveld, hvor de takler fra ankelkula og oppover på seriegull-jagende taxibankere og annet flass som dingler rundt Nidaros. Spark, spark, spark. Så får vi se hvordan de "takler" det. Jeg donerer penger for hver knott som må skrus ut av en liksom-trønder.
 

Skien
 

Allerede lørdag kan vi revansjere det bitre tapet, ved å banke Odd s, før über-revansjen med å danke bedriftslaget til forbundet ut av cupen.
Abu er tilbake på beina igjen, om enn noe forslått. Det er DFH og Tollås, Tollås, Tollås også. Vi skal til Skien for å ta Ronny sin aller første trepoenger som trener mot Fagermos displer.
Enar Jääger tok korsbånd i hjemmekampen sist, så det ser mørkt ut for om vi får se Enar svette ut en Enga-drakt igjen, da kontrakten går ut etter sesongen.
Vi får synge en trall for han og mens vi harver over rane-Odd.

 

Nå har Dag Eilev vært ganske muggen i endel måneder, så ser absolutt ingen grunn til å forandre på det. Helst en tre målsseier mot middelhavsfareren, men vi tar de tre poengene på hvilken som helst måte på vår vei til overtagelsen av fotballtronen.
 
Om vi så må sparke en trønder eller to på veien


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!