For et år det har vært på ØST

(c) Lasse L
(© Lasse L)

Vi har vel alle vært en tur innom puben ØST på stadion for å få oss god mat og drikke. Man skulle tro puben var kun full før eller etter kamp, men ØST har blitt et populært sted hele uken igjennom

“Det er utrolig hvor fort det første året har gått” sier Jeanette Pedersen, daglig leder på ØST. “Vi har hatt våre utfordringer, men den mottagelsen og støtten vi har fått fra dere supportere, våre naboer, Vålerenga og andre gjester er helt utrolig” fortsetter hun og legger til “Alle her på ØST er veldig takknemlige for alle dere som har gjort det til en fabelaktig arbeidsplass å ha”.

For de har fått til mye på det året som har gått siden oppstarten. Klanens Børst & Ball ble avholdt der i 2017, vorspiel til Guns n Roses-konserten tidligere i sommer, fotball-VM, øl- og whisky-smakinger, idrettslag av småunger på pizzakveld, parykkfester, reunion, pop-up barer med lokale håndverksølbryggerier, grill lunsjer, Deila-aftener, gamle helter har vært innom og fullstappa uteservering med forfriskende drikke og kullgrillet mat hver hjemmekamp gjennom hele vår og sommersesongen.

De ansatte har vært igjennom en hel del, men takler de fleste utfordringer på strak arm og er gull verdt i følge nestsjefen Kris. “Vi kaller de for Øst-krigerne. Vi ønsker helt klart å takke den herlige gjengen som er med i teamet. Uten de hadde ikke opplevelsen vært så bra for hverken gjestene eller oss som jobber her” sier de to lederne i kor.

Tvilere

ØST har også vunnet over noen skeptiske tvilere. Når det ble annonsert at stadion skulle få en pub som skulle holde åpent 7 dager i uka, var det mange som ikke hadde helt troen på det ville holde. Ei heller at det var en lur ide å ha kjøkken på et så avsidesliggende sted.
Bedriftene rundt er stadig innom for lunsjer og overtidsmiddager, gjester fra fjernt og nær tropper stadig opp på dørterskelen og naboene har trykket ØST til sitt hjerte.
 
Matmenyen er veldig populær. Mat står for hele 40% av omsetningen, som må sies å være heller bra. Faktisk så bra at kjøkkenet nå må utvides, slik at de får mer plass og kan servere folk enda raskere. Ganske imponerende etter kun et år.
 
Jeanette og Kris er stolte av sine ansatte og hva de har alle fått til. “Etter kampen den 26. Mai, skrev noen gjester til oss og sa “Takk ØST for at dere har gjort drømmen vår virkelig”. Vi føler det samme andre veien” forteller de begge to.
 
Og dette er bare starten på drømmene. De skal bli større og bedre med event, konserter, fotballcup og mer til etterhvert, men først; 1 års dagen.
“Bursdagen til ØST  er en dag hvor vi har lyst å gi noe tilbake til dere” avslutter den daglige lederen.
 
Alle er hjertelig velkomne til feiringen på ØST lørdag 8. September fra klokka 16.00, med kake, fest, live-musikk og dans.
Vel møtt!


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!