Det er nå en Start

(c) Knuppeluppen Anders
(© Knuppeluppen Anders)

Etter den siste ukens fryktelige språkdebatt (tolk den som du vil), med påfølgende personkarakteristikker, skal vi tydligvis ned og ha familiegjenforening med Julius.

I dagens sekundær-krenkings samfunn ville nok setningen "Her kommer Julius. Som alle vil se" fått mer fokus enn kampen, selv med feilskrivingen. Rist det av dere, folkens. Spar fornærmelsen til det er noe viktig.

Vi skal altså til Kristiansand. Til bibelbeltet. Det glade Sørland. Vi skal til et område som også bruker "Ære være" altfor mye, men de slenger på "Gud i det høyeste" og fjoller rundt med egen religion.
En religion som sliter med tanken på at Maria Magdalena kanskje hadde et avkom med Jesus Kristus. Han derimot ville vært en "horesønn".
Alt vi vet er at det utdeles tilgivelse, så takk skal dere ha. Ferdig med den saken.

Vi skal til et sted hvor de er særdeles høflige. De er så høflige at de enda ikke har fortalt Frank Strandli hva "pint" betyr.
Ei heller tør de fortelle designeren at deres "nye" klubbemblem er et makkverk og ligner i løvinne som spyr på vei ut av vannet.

Aprops mer fokus enn på kampen...
Det skal spilles fotball og vi skal vinne. Det er absolutt ingen annen vei å riste av seg de siste kampers skuffelse enn å banke inn flere mål enn motstanderlaget på lørdag.
Sett verdensherredømme på hvil. Nå må vi ha fokus på hjemlige herjinger. Den ligger i tre poeng til våre gutter på banen.

Det er en start, som man sier.
I alle fall mot Start


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!