Banke driten ut av måkene

(c) vif-fotball.no
(© vif-fotball.no)

Det blir ingen lett kamp mot Haugesund.
Bronseplass, solid forsvar og et garantert mål fra Grindheim, tilsier at dette blir veldig vanskelig.

Vi vet med ganske stor sikkerhet at mål av Grinepelle gir penger tilbake på Oddsen mandag kveld. Enga har en mirakuløs evne til å la tidligere spillere, spesielt de vi burde fortsatt hatt i klubben, score mål mot oss. 
Så da er det bare å reise kjerringa og banke inn flere mål enn motstanderen. Vi er tross alt Vålerenga og medaljekandidater neste sesong. Da burde vi kunne hamle opp med medaljekandidater i årets serie. Jeg har trua.

 
Vi trenger litt flyt og en god dose flaks for å rette opp inntrykket fra de siste kampene og få tilbake selvtilliten, men vi har vist flere ganger denne sesongen at vi kan komme tilbake og kjempe om både ett og tre poeng, selv om Fru Fortuna har skjenket det andre laget et ufortjent mål. Det eneste som teller imorgen er guts, innsats og så mye jobbing at våre gutter må ta seg en hvil i gresset på «Gamlå» etter jubelscenene når dommeren blåser av kampen og konstaterer at seieren er vår.
Grinepelle har jo Enga i sitt hjerte, så muligens den tidligere nevnte spillgevinsten kommer på et selvmål. Jeg tar også et selvmål- hattrick, men det er greit om vi putter noen av målene selv også...

 
Bussene ruller nedover tidlig mandag morgen for å få tid til å strekke litt på beina og drikke lokalt araber måkeøl før kampen.
Bohembussen svinger ut fra Arbeidergata 2 rundt 08.30 i morgen tidlig, så det er fortsatt tid til å melde seg på og få en opplevelse med en herlig gjeng.

Haugesund-turer er smått legendariske, så burde det bli enda bedre med en trepoenger i sekken på vei hjem

Turinfo finner du her

Les også:


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!