Ååååå, så sinna

(c) Wiki commons
(© Wiki commons)

Stengel dro og noen ble forbanna, mens andre ble forbanna på de som ble forbanna.
Hylekor var det uansett hvilken vei man vendte seg.

Fra å få støtte til ekstremt hat, folk som var enige og folk som la ord i det som ble skrevet, noen som applauderte og andre som bad folk sjekke hue for skader.

Innlegget på klanen.no var spontant og irrasjonelt.
Ikke minst var innlegget mye verre for samtlige parter før andre fornuftige hoder innad i klanen.no beroliget en hissig og dypt skuffa skribent.

I innlegget får vel alle involverte et lite spark de burde tåle når supporterne - de eneste virkelig trofaste i denne fotballverdenen - mister to av sine favoritter i underkant av et døgn.
Det var ikke myntet på klubben. Det var et frustrert oppgulp rett etter man fikk nyheten om at lysluggen på midtbanen savnet å være blodharry.
Om noen blir fornærmet av "Hero to zero", skal folk få lov til det.

Utrolig mange bruker tross alt så uhorvelig mye tid på å irritere seg over kunstgress, trommer, familien "Ned-med-flagg", 'den' sangen, dårlig spill, feil farge på logoer, Deila, alle som synger "Året rundt", men bare går på fotballkamper, falske FB-sider, blussing, overbruk av "Ære være", utvalget i Sjappa og at det ikke er kvinner i Klansstyret at det er ganske vanskelig å skrive noe som helst uten at noen føler seg truffet.

Nå er det også sånn at innlegg som er endeløs rumpevasking med tunge av spillere, ledelse og klubben generelt blir dritkjedelig hos de fleste supportere, så da skal man altså finne en linje mellom krenk og kjedsomhet.
Jeg er ganske sikker på at du ville syntes klanen.no hadde vært kjedelig og tilhørte Æreværianerne om vi aldri uttrykte misnøye med klubb eller spillere.
Vi få som bidrar på klanen.no har stor takhøyde og nyter godt av det.

"Du gå'kke aleine i Vål'enga" betyr at man alltid har noen med seg, men det betyr også at det er folk med andre meninger enn dine som er med også. Ikke ta altfor tungt på det.

Allikevel har vi sett oss nødt til å legge inn setningen "Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din".
Vi trengte ikke det før i tiden og trodde de fleste skjønner pasjon, dedikasjon og irritasjon uten at man skal bli for fornærmet, så dette er for de som føler seg som bedre enn andre, de som blir dypt krenket av andres meninger eller de som tror at alle innlegg er godkjent av styret på vegne av medlemsmassen.
Klanen.no har hverken myndighet eller mulighet til å snakke på vegne av hele medlemsmassen, så derfor har vi ikke klandret klubben for at svinet forsvant til Ytre-Lier.

En av klanen.no sine bidragsytere har tømt seg for frustrasjon med et spontant og irrasjonelt skriv.
Noen var enig med innlegget, andre ikke.
Vi lever fint med det.

Det er åpent for de aller fleste å bidra på klanen.no, men jeg bare advarer: absolutt alle innlegg blir elsket, hatet, ignorert eller delt videre. Man mister ikke nattesøvn av å skrive for klanen.no, men frustrasjonsnivået kan heves betraktelig.

Vi gjør dette fordi vi elsker Vålerengas Idrettsforening. Innimellom er det "tough love" som er det eneste vi føler er rett.
Kanskje vi bare provoserer for å skape debatt. Kanskje vi overøser alt og alle med altfor mye kjærlighet. Kanskje vi bare skulle sagt unnskyld, men da hadde andre igjen blitt sekundær-krenka. Kanskje vi bare skal få hodene våre sjekka... Igjen...

Det er jo dette som gjør oss til supportere. Til gode medmennesker.

Dette kan vi diskutere i en evighet.
Faktisk hele veien til Sogndal og tilbake igjen.
Det er plasser igjen på bussene.
Jeg er med og slår gjerne av en prat. Om du spanderer første ølen...

Få også med deg:

Åpent brev til spillerne før Sogndal-kampen

En ærefull sorti og en klam en

Exit Grindheim

Info om medlemskap 2018


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!