KjellG: Sesongkort på Østfronten/Patriot? Ja takk!

(c) Grydis
© Grydis

Gode gamle Kjell G er tilbake! Han har sikra seg sesongkort på Østfronten eller det klubben kaller for Patriot, og er mer positiv enn på lenge. Det kan ikke tyde på noe annet enn at det er noe stort på gang... 

Endelig går det igjen an å se lyst på framtida for vår kjære Forening! Etter 104 år uten å eie nåla i veggen skal vi endelig flytte inn i egen bolig uten å måtte sponse verken Lyn eller NFF når vi skal kjøpe vår mat og drikke. Dette blir stort, ja dette blir rett og slett gedigent!

Kjøpte mitt første sesongkort da Klanen starta med ordninga i 1991, den gang på mektige Store stå, Bislett. Den gang var det en papirlapp med klansstempel...

I 25 år på rad har jeg fortsatt å kjøpe dette for meg livsviktige verdipapiret, og kunne ikke finne på å gjøre noe annet. Må ha min årlige Sydentur sier du? Vel, vel.

Fra og med høsten 2017 er det kun en tribune for meg og mine likesinnede, nemlig Østfronten, eller mer korrekt Patriot som klubben velger å kalle den. Først ti kamper på Vestbredden, deretter de fem siste på Østfronten.

Kall det gjerne en naturlig progresjon. Jeg har stått på tribunene og ropt meg hes helt siden debuten i Nordre sving midt på 70-tallet og har tenkt å fortsette med det helt til både krampa og vår herre/frue tar meg. Det er ei stønn eller flere stønn til håper jeg. Det som er hyggelig nå er det faktum at flere av de gode gamle tribunesliterne igjen begynner å røre på seg, nå skal faen meg til og med disse avhopperne ha seg sesongkort. Da snakker vi virkelig om at ting er i ferd med å skje!

Selv har jeg planer om å skaffe meg en så god plass midt på Fronten at jeg blir der helt til den dagen jeg havner godt nede i pennalet, her skal en innholdsrik alderdom sikres. Glem pensjon og elendige utsikter for norsk økonomi. Har du sesongkort slukkes alle bekymringer umiddelbart, for hvem har vel problemer når setet ligger der og venter på deg annenhver uke. Og alle kameratene som har plasser rundt deg på alle kanter. For meg er dette med å ha de vante folka rundt seg når man er på kamp noe av det desidert viktigste. Selv om kampa kan være dårlige er gutta akkurat de samma, det være seg regn, sol eller snø!

Problemet for etternølere kan faktisk bli så dramatisk som at akkurat det setet du alltid har drømt om å "eie" rett og slett har blitt solgt til en annen. Så kom deg på Sjappa fort som faen og sikre deg sjøl og din alderdom.

Vi sees på Østfronten, hvor sola aldri går ned!