The End (?)

(c) arkiv
(© arkiv)

Det ble ingenting annet enn et trist siste oppgjør mot Storhamar på ærverdige Jordal Amfi på torsdag. Nå venter det siste kapittel, mot Frisk, og der er ingenting annet enn 3 poeng bra nok. Såpass har gode gamle Jordal fortjent. 

Torsdagen begynte som den festen det skulle være. Våre gamle helter viste at ikke alt var glemt og ga de tidlige fremmøtte en lun og underholdene forrett før A-lagene skulle barke sammen for siste gang. Da klokka runda 18:30 var dog festen slutt. Hvert fall for de med blått hjerte. De gule bønda fra Hamar styrte showet både på tribunen og isen, noe som betyr at Vålerenga nå har takket av Jordal med tre strake tap, før den siste akten.

Mange har lurt på hvorfor ikke Storhamar ble den siste motstanderen, men etter det som ble levert på torsdag skal vi være jævlig glade for at vi får en sjanse til. Det gjelder både spillere og fans.

Det var nemlig ikke bare på isen at innsatsen var ræva. Storhamar-fansen hadde fylt svingen og fikk sånn passe motstand helt til ca midtveis i kampen. Fra da var kun de man hørte. Pinlig!

For å bedre stemninga blir dere derfor oppfordret til å stå under kveldens kamp mot Frisk. Syng med og hold trøkket gående. Du vil ikke at det siste minnet ditt fra Jordal skal være at du ble sunget ut av Frisk-fansen. Syng høyt, syng Vålerenga! 

Når det gjelder spillerne, så var det merkelig tamt mot Storhamar. Om det var en reaksjon av alt oppstyret rundt kampen eller hva det var vet jeg ikke, men det var uansett svært frustrerende å se på. Storhamar ville soleklart mest. Utrolig nok.

Mot Frisk forventes det innsats. Gå ut der og smell på en jævel, værra litt sinnsyke. Dere savner trykk fra tribunen, men da må dere til gjengjeld trykke til på isen når vi fyller Jordal. Da kommer stemninga av seg selv.

Denne skal vi faen meg vinne!

I sagaen om hvor vi skal spille vår neste hjemmekamp etter dagens kamp gikk klubben ut fredag med ny informasjon. Der åpnet de for at det kanskje blir flere kamper på Jordal, noe som igjen vil forsinke både riving og den nye arenaen. Nå må det snart være nok rør her. La Jordal levere inn tøflene nå, og gi oss Furuset Forum.

Dørene i dag åpnes 16:00. Hvorfor de åpner så tidlig vet jeg faktisk ikke, for jeg har ikke funnet noe informasjon som tilsier at det skal skje noe før dropp klokka 18:00. Etter kamp vil det være en markering, først inne på Jordal og så fyrverkeri utenfor klokka 21:00.
Helt til slutt vil jeg gjerne takke deg kjære Jordal Amfi for alle minner du har gitt meg. Jeg har vært ivrig gjest fra jeg var fire år og du har gitt meg mange minner jeg aldri kommer til å glemme. Vi ses igjen om et par år, i ny drakt, kanskje ikke like sjarmerende, men som starten på en ny æra. Det gleder vi oss alle til. 

Først skal gutta fra Asker knuses!

The End (?)