Kvarten i Drammen nærmer seg

(c) Line Svalastog
(© Line Svalastog)

Neste hinder i veien mot Haralds pokal spilles som kjent i Drammen 22. september. Billettsalget er i full gang og vi oppfordrer folk til å kjøpe billett så fort som mulig. 

Vålerenga er i en fantastisk form om dagen og har gått inn i en landslagspause med syv strake uten tap. Etter pausen venter blant annet en kamp vi har venta på lenge, nemlig kvartfinalen i cupen mot Godset i Drammen. Forøvrig en trekning mange var svært misfornøyde med da den ble gjort, men troa på avansement har steget betraktelig den siste måneden. Sånn ståa er nå vil jeg påstå at Vålerenga er bedre enn Godset, så dette lukter jo cupfinale lang vei. 

Mange vet hvordan forholdene for bortefans er i Drammen. De har gått fra ligaens kanskje dårligste til å ha en ganske så bra bortetribune. Det store minuset er at det på samme tribune også er hjemmefans, noe som aldri er heldig. Til denne kampen forventer vi mange bortefans og har søkt om å få hele svingen for oss selv. Til nå har det blitt avvist, men ryktene sier at de skal se an billettsalget før de tar endelig beslutning.

Derfor er beskjeden enkel: KJØP BILLETT FORT SOM FAEN!

Får vi ikke flere billetter en den delen nede i hjørnet kan jeg garantere at det blir utsolgt, så det vil uansett lønne seg å kjøpe billett så fort som mulig. At det etter det vil ende med at våre fans kjøper billetter rundt om andre steder på stadion vil bare øke presset på Godset til å gi oss et større felt.

Marienlyst tar forøvrig knappe 9000 tilskuere og klokkesvingen som vi i utgangspunktet får 1/3 av har 1600 sitteplasser. Det nøyaktige antallet billetter vi får skal jeg komme tilbake til, men jeg tror det er ca 700 ståplasser.

Billetter kjøpes som vanlig i Sjappa, så det er bare å ta turen – helst i dag.

Vi skal vinne finalen, vi skal vinne igjen!