Før Aalesund borte

(c) Wiki
(© Wiki)

Vi karret oss videre til kvarten i cupen og det har roa seg litt rundt klubben den siste uka. Nå er det siste kamp før sommerferien, og det mot et lag vi ikke har slått borte siden 2005(!).

Vålerenga fikk neppe mange nye fans i onsdagens kamp mot Vidar, men vi er videre og det er tross alt det eneste som gjelder. Det kanskje mest positive med den kampen var samarbeidet på tribunen i svingen. Vi var ikke så mange, men trøkket var bra og fremtiden ser plutselig lysere ut. Alt i alt ble det en fin kveld på Ullevaal på onsdag.

Nå er det siste kamp før EM-pausen. En kamp som dessverre må kalles et bunnoppgjør når det er nummer 12 og 14 på tabellen som møtes. Jeg har ikke sett så mye av Aalesund, men inntrykket av det jeg har sett og lest er at de har vært elendige. Likevel er de foran oss og det sier vel en hel del. Det er uansett liten tvil om at dette er en svært viktig kamp og jeg må innrømme at jeg gruer meg som f...

Jeg vet ikke hva det er, men vi taper alltid på Color Line. At vi ikke har vunnet der på 11 år er helt vilt. Og av de ti kampene som har gått siden vi vant i 2005 har vi tapt åtte av de.

Men i dag må den forbannelsen brytes og det bør det være greie muligheter for. Aalesund er ikke spesielt gode og har ikke spesielt mye krydder på laget. To blad Riise, Mos og Fredrik Carlsen er blant det vi får se, men det skremmer meg ikke veldig. Nå som jeg sa det kan du banne på at minst en av de scorer. Gjerne en brasse eller et skudd fra 78 meter.

For vår del er Lindkvist og Castro blant de som ikke er med til Aalesund. Castro fikk seg et brudd i nesa på trening, mens Lindkvist er hjemme på grunn av fødsel. Ellers er Zahid med i troppen, men statusen hans er jeg litt usikker på. Han skulle egentlig starte mot Vidar, men det ble endret under oppvarminga. Hva som skjedde vet jeg ikke, men i og med at han er med vil jeg tro at han er klar for fight. Han trengs i dette laget når Fredheim Holm er ute. Uten begge de er det ekstremt lite kreativitet i spillet, noe vi fikk et godt eksempel på mot Vidar.

Jeg beklager at denne saken ble det man kaller tynn suppe. Om det er fordi jeg er ekstremt nervøs eller fordi jeg var i et festlig lag i går vet jeg ikke. Uansett så skal jeg komme sterkere tilbake etter tre poeng i Aalesund. Det er på tide at vi jekker ned tango-trøyene nå.

Heia VIF!