Jonas A.Før Odd borte

Det ble en skuffende uavgjort mot Glimt forrige fredag i en kamp der våre gutter definitivt prøvde mest, men ikke hadde helt dagen. Nå venter sutreklubb nummer 1 i det som er en av sesongens tøffeste bortekamper. 

Les mer...

Før Brann hjemme

10 poeng på siste fire og tre strake seire gir all grunn til optimisme før skarrefaen kommer den lange veien til landets eneste storby. Fadesen i Bergen skal revansjeres på et solfylt og godt besøkt Ullevaal. 

Les mer...

Før Sarpsborg 08 borte

Det ble en festaften på mandag da Molde rett og slett ble slakta på Ullevaal. Med sju poeng på de tre siste kampene er situasjonen brått blitt lysere. Samtidig er jobben langtfra gjort, og det skal Sarp få lide for. 

Les mer...

Før Molde hjemme

At denne saken skulle skrives med et Vålerenga under streken trodde jeg virkelig ikke etter seieren mot Start sist. Men det er altså ståa før vi tar i mot Solskjærs menn til dyst på Ullevaal i kveld. På med arbeidshanskene igjen! 

Les mer...

Før Start borte

Det ble poeng mot Sogndal sist, og selv om seieren glapp er vi nå i en posisjon der alt av poeng tas i mot med åpne armer. Når jumbo Start nå venter spørs det om ikke det må oppgraderes til 3. 

Les mer...

Før Sogndal hjemme

Det er fredag, fellesferie og kamp på Ullevaal. Ikke en ideell kombinasjon, men er du i Oslo eller omegn, så bør det være en selvfølge at du skal på kamp. De trenger deg nå! 

Les mer...

Før Brann borte

Om noen timer smeller det på Brann stadion i et av de heteste hatoppgjørene du finner i Tippeligaen. Nå er det på tide at våre gutter stepper opp!

Les mer...

Før Odd hjemme

Tippeligaen er endelig i gang igjen og starten på det som blir en forrykende høstsesong av Vålerenga starter i dag. Mot Odd - med deg på tribunen! 

Les mer...

Vårsesongen 2016

Tippeligaen har tatt pause og det er lite som skjer rundt Vålerengas A-lag. Derfor passer det bra med en slags evaluering av sesongen når den nå er nesten halvspilt.

Les mer...

Før Aalesund borte

Vi karret oss videre til kvarten i cupen og det har roa seg litt rundt klubben den siste uka. Nå er det siste kamp før sommerferien, og det mot et lag vi ikke har slått borte siden 2005(!).

Les mer...

Før Vidar hjemme

Veien mot et møte med vår gode gamle venn Harald og hans pokal har nå kommet så langt at det begynner å kile litt. Etter kampen mot Vidar skal og bør den veien være enda kortere.

Les mer...

Før Haugesund hjemme

En av sesongens høydepunkter er her, nemlig 16. mai-kampen. Selv om motstanden er grå ligger alt til rette for at dette skal bli real fest dagen før dagen.

Les mer...

Før lsk borte

Sesongens største og viktigste kamp er endelig her. Det er de her vi lever for, så her er det ingenting annet enn full gass som gjelder. På tribunen og gresset. Tramp, tramp, tramp på en fugl. 

Les mer...

Tett på Tandberg

I kjølevannet av kritikk, dårlige resultater og pressenekt ville klanen.nos to yngste bidragsytere ta en lengre prat med Morten Tandberg om hvordan ståa i VIF egentlig er. Ikke minst ville vi også bli bedre kjent med mannen som ofte går litt under radaren, men som uten tvil har en viktig rolle i Vålerenga Fotball. 

Les mer...

Før Tromsø hjemme

Ja, så var vi klare for runde fem da. Vi står fortsatt med 0 poeng, men vi har scoret mål og er videre i
cupen, så helt mørkt er det ikke. Bare nesten.

Les mer...

Vi har ryggen deres

Vi slo Løten og veien mot verdensherredømme ser kortere ut enn på lenge. Likevel står vi med 0
poeng i serien og det er langt mellom hver gla’sak i media. Spillerne trenger oss nå – mer enn på
lenge.

Les mer...

Før Rosenborg hjemme

0 poeng og 0 mål er fasit etter to spilte kamper. Vi har Ikke akkurat fått en lystig start på 2016-sesongen og nå venter et lag vi ikke har slåttt siden 2011. Da er det typisk Vålerenga at det snur.

Les mer...

Før Sogndal borte

Det ble som sikkert mange har fått med seg tap i serieåpningen. Nå er det andre runde og da er det på tide å komme seg på tavla og vekk fra bunnplassen.

Les mer...