Jonas A.Før Godset borte

Sommerferien er over og høstsesongen er i gang. Et Vålerenga som ikke har tapt siden mai reiser til Drammen for 3 poeng i det som blir Adam Larsens første kamp i Eliteserien for Oslos Stolthet. 

Les mer...

Før Kristiansund borte

Den lille pausen er over og Vålerenga skal igjen ut på tur. Nå skal et Vålerenga på medaljejakt til Kristiansund, for første gang på jævlig lenge.  

Les mer...

Før Brann borte

Vålerenga viste at de var flere klasser bedre enn de gule fra utkant-Norge forrige helg. Nå venter en mye tøffere oppgave, i et nytt hatoppgjør, i Bergen.

Les mer...

Før lsk hjemme

Endelig klart for derby og årets viktigste kamp.  I dag er seier det eneste som gjelder, både på banen og tribunen.  

Les mer...

Før Godset hjemme

Endelig er landslagspausen over og Eliteserien ruller igjen. Vålerenga får besøk av Godset til rundens hovedkamp, i det som er den fjerde siste hjemmekampen på Ullevaal. 

Les mer...

Før Rosenborg hjemme

Det har storma rundt Vålerenga de siste sju dagene, og nå venter altså Rosenborg på Ullevaal. Kan dette gå bra da? 

Les mer...

Før Sarpsborg borte

Det ble nok en seier mot Kristiansund på 16.mai og plutselig var vi på øvre halvdel. Nå drar vi til Sarpsborg for å melde oss på i medaljekampen for alvor. 

Les mer...

Før Kristiansund hjemme

En svært etterlengtet borteseier mot Aalesund skal nå følges opp med nok en seier. Fotballens festdag er endelig her og Kristiansund kommer besøk til Ullevaal

Les mer...

Før Aalesund borte

Det ble en ny tung kveld hjemme mot Stabæk sist, men poenget vi fikk med oss var både deilig og fortjent. Nå skal vi til Ålesund, forhåpentligvis for å hente årets første bortepoeng. 

Les mer...

Før Stabæk hjemme

Det ble tap mot Odd sist, men prestasjonen var ikke så verst. Nå kommer Stabæk på besøk og da forventes det poeng, aller helst tre.  

Les mer...

Før Sogndal hjemme

Vålerenga fikk bank i Molde og plutselig var man på nedrykksplass etter fire runder i år igjen. Nå kommer Sogndal til byen og da er det på høy tid at hovedstadens menn igjen plukker poeng. 

Les mer...

Før Molde borte

Den første uka i årets Eliteserie ble litt som Tippeligaen har vært de siste sesongene – små gleder og store nedturer. Nå venter en tøff bortekamp i Molde, der vi ikke har vunnet på sju år. 

Les mer...

Før Viking hjemme

Så er det endelig klart for litt ordentlig fotball igjen. Det er seriestart og Viking er igjen motstander. Faen som vi har gleda oss til det her. 

Les mer...

Tabelltips 2017

Eliteserien sparkes straks i gang. Her kommer Klanens nøytrale vurdering av årets sesong (ja, faktisk). 

Les mer...

Treningskamper 2017

Vålerenga Fotball har vunnet alt de har spilt i 2017. Rubbel og bit. Før sesongstart 3. april skal laget som vanlig spille mange treningskamper og derfor gir vi deg nå en oversikt over hvem vi møter og hvor, pluss hvordan du kan få sett den. 

Les mer...

The End (?)

Det ble ingenting annet enn et trist siste oppgjør mot Storhamar på ærverdige Jordal Amfi på torsdag. Nå venter det siste kapittel, mot Frisk, og der er ingenting annet enn 3 poeng bra nok. Såpass har gode gamle Jordal fortjent. 

Les mer...

Før Viking borte

Siste serierunde spilles i Stavanger mellom to lag som ikke har allverden å spille for. Likevel hadde det vært deilig med en god avslutning på en ellers bedrøvelig sesong. 

Les mer...

Før Lillestrøm hjemme

Endelig har dagen kommet. Nærmere 20.000 på tribunen skal se Vålerenga sende lsk ned i gjørma. Det blir ikke bedre! 

Les mer...

Før Tromsø borte

Vålerenga 2 beholdt plassen i går, nå er det opp til A-laget å gjøre det samme. Hvor stor fordel er det at Deila skal lede laget? 

Les mer...

Før Stabæk hjemme

Ja, så var vi her da, to lange uker etter tapet på Lerkendal som førte oss ned i sumpa. Nå er det klart for den første av fire akter, mot Stabæk, som ligger godt plassert i den samme sumpa. Nå smeller det! 

Les mer...

Før Rosenborg borte

Tap hjemme for AAFK i en kamp der vi var tamme og dommer hadde tunge innsatser på borteseieren, har nå ført oss tilbake ned i sumpa. Nå venter sesongens desidert tøffeste kamp.  

Les mer...

Før Aalesund hjemme

Etter torsdagens exit i cupen er det vanskelig å motivere seg for en seriekamp mot Aalesund må jeg innrømme, men siden det bare er seks poeng ned til kvalik har vi fortsatt en jobb å gjøre. 

Les mer...

Før Haugesund borte

Vålerengas fotballherrer har nå åtte strake uten tap. Hvis det tallet runder tosifra i løpet av de neste seks dagene vil vi ha runda de magiske 30 poengene i ligaen og være et steg nærmere vår kjære Haralds pokal. Først er det bortekamp i bortblåste Haugesund som gjelder. 

Les mer...

Kvarten i Drammen nærmer seg

Neste hinder i veien mot Haralds pokal spilles som kjent i Drammen 22. september. Billettsalget er i full gang og vi oppfordrer folk til å kjøpe billett så fort som mulig. 

Les mer...

Før Odd borte

Det ble en skuffende uavgjort mot Glimt forrige fredag i en kamp der våre gutter definitivt prøvde mest, men ikke hadde helt dagen. Nå venter sutreklubb nummer 1 i det som er en av sesongens tøffeste bortekamper. 

Les mer...