Jonas A.Før Kristiansund hjemme

Høstsesongen skal endelig sparkes i gang. Uten Ejuke, men med på både tro og håp om at det endelig skal lykkes med noe annet enn sjuendeplasser. 

Les mer...

Før Glimt hjemme

Den vonde trenden ble endelig brutt forrige helg. Nå skal vårsesongen avsluttes med et ekstremt viktig toppoppgjør på Vålerenga Stadion. 

Les mer...

Før Sarpsborg hjemme

Vålerenga har brukt den siste knappe måneden på å skjemme seg ut gang etter gang. Kampen mot Sarpsborg i dag blir et bevis på om det er noe som helst tæl i dette laget. 

Les mer...

Før LSK hjemme

Du har kamper du gleder deg til, du har kamper du kanskje gruer deg litt til og så har du kamper du knapt klarer å vente på. Denne er definitivt i den siste kategorien. 364 dager siden Finne avgjorde 90+5 er det klart igjen. Få det bare i gang for faen! 

Les mer...

Før Godset hjemme

Fotballens festdag er her og hva er vel da bedre enn hjemmekamp for fotballens festlag? Ranheim fikk grisebank på søndag, i dag kommer Godset til Oslo for å få akkurat det samme. 

Les mer...

Før Viking borte

Topplaget Vålerenga skal ut på tur igjen. Nok en gang jævlig langt unna og nok en gang på en jævla mandag, men blir det like gøy som forrige mandag så overlever vi. 

Les mer...

Før Odd hjemme

Etter å ha kriget inn poeng i Bergen er det klart for hjemmekamp igjen. Dessverre på en mandag, men vi regner med at Vålerenga leverer selv om fotball skal spilles i helgen. 

Les mer...

Før Tromsø hjemme

To blytunge turer til forblåste Møre er unnagjort og glemt. I kveld kommer Tromsø på besøk, et lag som ikke har slått oss borte siden 2009. 

Les mer...

Før Kristiansund borte

Det ble en fest av en seriestart da våre gutter feide stakkars Mjøndalen av banen forrige lørdag. Nå venter to tøffe bortekamper på fire dager og vi begynner i Kristiansund. 

Les mer...

Før Mjøndalen hjemme

Endelig seriestart! Etter noen måneder i dvale skal det trilles tellende ball igjen på Valle og det er få ting man gleder seg mer over enn nettopp det. Først ut er laget fra de dype skoger utafor Drammen et sted. 

Les mer...

Oppsummering av sesongen

Vålerenga havna som kjent på en 6. plass i årets Eliteserie. I likhet med i 2014 er det vår beste plassering siden 2010, så man kan da ikke være så altfor skuffa. Eller? Vi går gjennom sesongen og kårer årets mål, årets spiller og årets skuffelser. 

Les mer...

En hyllest til noen som fortjener det

Mens laget har levert en sesong vi må kalle skuffende, så har redaksjonen i VIF-media levert en sesong som fortjener skryt. Og det skal de få. 

Les mer...

Før Godset borte

En av sesongens svakeste hjemmekamper ble levert forrige helg og alt håp om spennende plasseringer er ute for i år. I kveld handler det om å fucke opp for Godset og det skal jeg love deg er motivasjon nok, hvert fall for oss. 

Les mer...

Før Kristiansund hjemme

Hjemmekamp på høsten betyr vanligvis en kamp for å sikre 7. plassen og denne er intet unntak. Vi står foran en skikkelig rysare mellom nummer 7 og 8 på tabellen. 

Les mer...

Før Start hjemme

Vålerenga var sjanseløse på Lerkendal på onsdag og nå skal stumpene reddes i serien. Det begynner i kveld hjemme mot Rekdals Start. 

Les mer...

Før Rosenborg hjemme

Fugla var ingen motstand for hovedstadens menn og i kveld er det ligaens to formlag som barker sammen. Oslos stolthet mot hele landets lokomotiv, på et fullsatt Vålerenga Stadion. Bedre blir det ikke! 

Les mer...

Før Lillestrøm borte

Vålerenga feide Brann av banen for en uke siden og nå venter årets viktigste bortekamp. Et utsolgt bortefelt skal gjøre det de kan for å sende fugla et steg nærmere OBOS. 

Les mer...

Før Brann hjemme

Vålerenga smadra Tromsø forrige helg og er tilbake på vinnersporet. I dag kommer gulljagende skarrepakk til landets eneste by og da er det bare seier som gjelder for våre gutter i kongeblått. 

Les mer...

Før Tromsø hjemme

Vålerenga tar i kveld mot Tromsø til en kamp som med stor sannsynlighet blir en kamp mellom to lag midt på tabellen. Kampstart er 20:00 og vi har troa på at vi endelig skal vinne en kamp igjen. 

Les mer...

Før Sandefjord hjemme

Ferien er over og det er på tide at høstsesongen settes i gang. Den begynner med en hjemmekamp mot jumboen fra Sandefjord, i en kamp der kun tre poeng er godt nok. 

Les mer...

Før Glimt hjemme

Alles øyne er rettet mot Russland og VM, men akkurat i det sluttspillet rulles i gang i Putins rike ruller ballen igjen også i vår kjære hjemlige liga. Ingenting er vakrere enn fotball på Vålerenga Stadion, så kom deg på kamp! 

Les mer...

Før Tromsø borte

Vålerenga slo Stabæk og har nå seks kamper på rad i serien uten tap. En trivelig rekke som det absolutt bør være mulig å øke i kveld på Alfheim. Vi gir deg litt av det du trenger å vite før kveldens kamp. 

Les mer...

Før Sandefjord borte

Nå kommer kampene svært tett og ikke før sutringa fra Skeid har gitt seg, så er vi klare for en ny kamp. Tur til Sandefjord venter og vi er naturligvis klare. 

Les mer...

Før Haugesund hjemme

Vi fikk med oss poeng hjem fra Trondheim, men det var uten å imponere. Nå venter Haugesund og det første møtet med vår tidligere kaptein.

Les mer...

Før Ranheim borte

Vi fikk med oss ett poeng mot Molde, i en kamp som blir husket for mye annet enn selve kampen. Nå venter Ranheim og Trondheims nye lokomotiv til en ny lørdagskamp. Vi går for reprise av forrige gang vi var på lørdagstur.  

Les mer...