Jonas A.Oppsummering av sesongen

Vålerenga havna som kjent på en 6. plass i årets Eliteserie. I likhet med i 2014 er det vår beste plassering siden 2010, så man kan da ikke være så altfor skuffa. Eller? Vi går gjennom sesongen og kårer årets mål, årets spiller og årets skuffelser. 

Les mer...

En hyllest til noen som fortjener det

Mens laget har levert en sesong vi må kalle skuffende, så har redaksjonen i VIF-media levert en sesong som fortjener skryt. Og det skal de få. 

Les mer...

Før Godset borte

En av sesongens svakeste hjemmekamper ble levert forrige helg og alt håp om spennende plasseringer er ute for i år. I kveld handler det om å fucke opp for Godset og det skal jeg love deg er motivasjon nok, hvert fall for oss. 

Les mer...

Før Kristiansund hjemme

Hjemmekamp på høsten betyr vanligvis en kamp for å sikre 7. plassen og denne er intet unntak. Vi står foran en skikkelig rysare mellom nummer 7 og 8 på tabellen. 

Les mer...

Før Start hjemme

Vålerenga var sjanseløse på Lerkendal på onsdag og nå skal stumpene reddes i serien. Det begynner i kveld hjemme mot Rekdals Start. 

Les mer...

Før Rosenborg hjemme

Fugla var ingen motstand for hovedstadens menn og i kveld er det ligaens to formlag som barker sammen. Oslos stolthet mot hele landets lokomotiv, på et fullsatt Vålerenga Stadion. Bedre blir det ikke! 

Les mer...

Før Lillestrøm borte

Vålerenga feide Brann av banen for en uke siden og nå venter årets viktigste bortekamp. Et utsolgt bortefelt skal gjøre det de kan for å sende fugla et steg nærmere OBOS. 

Les mer...

Før Brann hjemme

Vålerenga smadra Tromsø forrige helg og er tilbake på vinnersporet. I dag kommer gulljagende skarrepakk til landets eneste by og da er det bare seier som gjelder for våre gutter i kongeblått. 

Les mer...

Før Tromsø hjemme

Vålerenga tar i kveld mot Tromsø til en kamp som med stor sannsynlighet blir en kamp mellom to lag midt på tabellen. Kampstart er 20:00 og vi har troa på at vi endelig skal vinne en kamp igjen. 

Les mer...

Før Sandefjord hjemme

Ferien er over og det er på tide at høstsesongen settes i gang. Den begynner med en hjemmekamp mot jumboen fra Sandefjord, i en kamp der kun tre poeng er godt nok. 

Les mer...

Før Glimt hjemme

Alles øyne er rettet mot Russland og VM, men akkurat i det sluttspillet rulles i gang i Putins rike ruller ballen igjen også i vår kjære hjemlige liga. Ingenting er vakrere enn fotball på Vålerenga Stadion, så kom deg på kamp! 

Les mer...

Før Tromsø borte

Vålerenga slo Stabæk og har nå seks kamper på rad i serien uten tap. En trivelig rekke som det absolutt bør være mulig å øke i kveld på Alfheim. Vi gir deg litt av det du trenger å vite før kveldens kamp. 

Les mer...

Før Sandefjord borte

Nå kommer kampene svært tett og ikke før sutringa fra Skeid har gitt seg, så er vi klare for en ny kamp. Tur til Sandefjord venter og vi er naturligvis klare. 

Les mer...

Før Haugesund hjemme

Vi fikk med oss poeng hjem fra Trondheim, men det var uten å imponere. Nå venter Haugesund og det første møtet med vår tidligere kaptein.

Les mer...

Før Ranheim borte

Vi fikk med oss ett poeng mot Molde, i en kamp som blir husket for mye annet enn selve kampen. Nå venter Ranheim og Trondheims nye lokomotiv til en ny lørdagskamp. Vi går for reprise av forrige gang vi var på lørdagstur.  

Les mer...

Før Molde hjemme

I kveld, i god tid før leggetid, tar Oslos stolthet i mot skammen fra Møre og Romsdal til det som må kalles et toppoppgjør. Vålerenga Stadion klokka 20:00! 

Les mer...

Før Godset hjemme

Sesongens første lørdagskamp er her. Godset venter og gjengen fra Drammen skal selvfølgelig bankes både på tribunen og banen.

Les mer...

Før Sarpsborg 08 borte

Det er klart for tredje serierunde og turen går til Sarpsborg. Bortefeltet er for lengst utsolgt og alt ligger til rette for at påsken kan avsluttes med en real fest både på og utenfor banen. 

Les mer...

Før Odd hjemme

Etter en fortjent seier i åpningen i Kristiansund skal vi nå hjem. Og da mener vi faktisk hjem. Det skal spilles ball på Valle igjen og vi er klare som faen!

Les mer...

Før Kristiansund borte

Hockeylaget er ute av sluttspillet og vi kan dermed rette fokuset mot fotballen. En mandagskamp i Kristiansund i mars får kanskje ikke hårene til å reise seg, men vi er i gang. Og deilig er det. 

Les mer...

Evaluering av 2017-sesongen

Sesongen er over og det ble nok et skuffende år. Nå er det på tide med en evaluering av hvordan spillere og trener har gjort det i Eliteserien 2017. 

Les mer...

Før Molde hjemme

Et Vålerenga i scoringshumør skal spille sesongens nest siste hjemmekamp. Fortsetter oppturen i kveld? 

Les mer...

Før Aalesund hjemme

Haugesund ble slått enkelt på torsdag, i dag skal Aalesund få gjennomgå det samme. Det er søndag, det er kamp og det er klart for å si farvel til nedrykksstriden for denne gang. 

Les mer...

Før Brann hjemme

Vålerenga taper og taper og taper. Nå lyser varsellampene rødt og vi må jobbe oss ut av en situasjon vi har vært i mange ganger før. Det starter med å kjempe Brann ut av stilen på Vålerenga Stadion i kveld klokka 20:00.  

Les mer...

Før lsk borte

Ja, så er endelig sesongens viktigste bortekamp her. Ligaens eneste derby faller nok en gang på en lørdag og vi er klare for å jekke ned de gule og svarte nok en gang. 

Les mer...