Ventetida er over, mandag er det kamp igjen

(c) EspenB
(© EspenB)

Det er fortsatt bedre med en dram i timen enn en time i Drammen, men på mandag kan du kombinere. 

Det fremstår som usedvanlig tåpelig å starte og avslutte serien midt på vinteren for så å sende spillerne på sommerferie når gresset er som grønnest. Imidlertid er det sånn, vi supportere må bare forholde oss til det.

Nå er sommerferien snart over og til helgen ruller Eliteserieballen igjen. Vår kamp går på Gamle gress i Drammen, det lille tettstedet rett ved Mjøndalen. 

Ronny Deila og hans menn skal jage europacup og topplassering i høst, og da må vi opp et par knepp fra vårsesongen. Etter en lunken start er vi på god vei og har 4-5-1 på de siste 10 seriekampene, de siste seks er uten tap. Klarer vi å vri de uavgjorte til seier er mye gjort.   

Kampen spilles mandag. Monday night football klinger nok vesentlig bedre for de som spiller med oval ball (hand-egg) i USA enn for oss som sverger til den runde mer kontinentale ballen. Likevel skal vi spille mot Godset på førstkommende mandag og kampen starter klokka sju. 

Fotball skal som kjent aller helst spilles i helgen.

Kort reisevei og sen kampstart gjør likevel denne kampen tilgjengelig for de aller fleste. Godset har gitt oss 713 billetter og de forteller Klanen.no at 151 av dem er solgt per nå.

Vi supportere har tradisjonelt laga meget bra trøkk på den stadion og jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal fortsette med det. Om vi selger ut de 713 billettene får vi ikke flere felt, så det er førstemann/kvinne til mølla.

Billettene kan kun kjøpes på nett og det gjør du her  Det er ikke mulig å kjøpe billett i Sjappa til denne kampen.

Billettprisene er 200 kroner for voksen og 120 kroner for barn, student og honnør.

Eventuelle restbilletter selges ved vår inngang ved felt K på Marienlyst stadion.

Vi veit at Bohembussen, Vertshusbussen og Ultrasbussen kjører til og fra denne kampen, så meld deg på din vanlige buss og bli med for å støtte Vålerenga. Det går også et utall tog og rutebusser til Drammen.

Kom deg på kamp!  

Vi skal vinne, og du skal bidra. Verre er det ikke.

Neste skritt mot verdensherredømme er altså i Drammen, mot Godset, mandag 7. august klokken 19:00.

Syng høyt, syng Vålerenga, vi sees i Drammen!