Treningskamp: Vålerenga møter Kristiansund fredag

(c) Knuppeluppen Eivind Hauger
(© Knuppeluppen Eivind Hauger)

Klubben streamer og vi liveoppdaterer fra kampen. Fordi du fortjener det.  

Årets andre treningskamp på norsk jord står for døren. Vi møter et lag fra egen liga, laget fra byen som limer seg fast på øyene ute i havgapet på nordvestlandet - Kristiansund.

Den første treningskampen i år ga oss seier 3-0 mot OBOS-laget Strømmen. 

Så var gutta strandløver på playaen i La Manga og møtte europeiske lag i form av sveitsisk, russisk og dansk motstand. Det ble ett tap (0-1 mot Neuchantel), en uavgjort 0-0 mot Spartak Moskva) og en seier (2-1 mot Silkeborg). Helt gjennomsnittlig sydentur der, altså.

Nå venter altså laget vi møter borte i seriepremieren. Det vil gi en viss pekepinn på hvor vi står i forhold til Kristiansund, om ikke annet.

Vi venter debut på våre nye skåringsmaskin Sam Johnsen og det er første gang Felipe Carvalho snører på seg skoa for klubben på norsk jord.

I forårets serie spilte vi uavgjort 1-1 borte og vant 1-0 "hjemme" på Ullevaal stadion. Det var debutsesongen til Kristiansund på øverste nivå og de hadde likevel frekkhetens nådegave og rappa 7. plassen i serien. Den plassen har vi uomtvistelig hevd på. 

Det henviste oss til en særdeles uvesentlig 8. plass.

Sånn kan vi ikke ha det.

Hjemmesiden deres er ufattelig tafatt, så de har ikke tatt seg bryet med å fortelle hvordan de øvrige treningskampene har gått i år. Planen med å fortelle deg det faller altså i fish`n chips. Unnskyld, jeg klarte ikke å la være.. :-)

Oppdatert: KBK-basse melder på Twitter at de ikke har spilt noe treningskamper i år ennå så da kan ikke klubben skrive om det. Greit nok. Vi mener fortsatt at hjemmesiden er ufattelig tafatt, de har kamp i morgen og oppfordrer ikke engang utflytta folk til å komme og se på. Eller nevne at det er kamp for den del... 

Vel, vi kan garantere at du får resultatet i neste treningskamp de spiller. Det er mot oss i morgen klokken 13:45, og vi er der får å gi deg som må jobbe oppdateringene du trenger.

Klubben streamer kampen og du finner link på klubben sider i god tid før sendestart.

Vi skal oppdatere deg skriftlig og denne gangen slipper vår utskremte motarbeider å være speaker samtidig så det er håp om at vi skal få til dette på en fremragende måte.

Forhåpentligvis får vi laget for begge omganger før kampstart så du er aldeles oppdatert hele veien. 

Dette gjør vi fordi vi veit - i motsetning til våre motstanderes supportere - at Vålerengas fanskare faktisk har jobb og at de folka som henger på plata er innflyttere alle sammen.

Så får du ikke sett streamen er vi redninga di.

Igjen.

Vi er der når det skjer.

Vi har med ett par fotografer også, så kanskje vi tilogmed får lagt ut bildegalleri i ettertid. Om gudene for frivillighet og dugnad er med oss, vel å merke.

Altså:

Klubb sender kampen og vi tipper det er med superduoen Freddy dos Santos og Jørgen Klem som objektive ekspertkommentatorer. (ja, de har fiksa lyden fra forrige gang)

Klanen, ved undertegnede, skal med ord male både abstrakte og kubistiske bilder av det som skjer ute på matta. Litt realisme blir det også.  

Har du spart opp såpass med avspaseringstimer at du kan overvære denne rakkarrökaren av en fotballkamp fra tribuneplass gir vi deg de essensielle fakta her:

Sesongkortholdere kommer gratis inn mot fremvisning av sesongkort. Sjappa er åpen og du kan kjøpe sesongkort på vei til Vallhall.

Alle barn under 18 år kommer inn gratis. 

De øvrige tilskuerne støtter klubben med 100 kroner for å se kampen live. Billetten kjøper du i døra.

Dørene åpner 13:00 og kiosken er åpen.

Kampen starter 13:45. Gastropuben Øst åpner 11.30 og har utmerket mat og drikke. Puben ønsker deg velkommen etter kampen også. 

Vi sees! 

Livereferat fra kampen mot Strømmen: 2018 starta med seier!


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!