Siste hjemmekamp for damene og de trenger deg på tribunen

(c) Morten M. Larød/Sportfoto
(© Morten M. Larød/Sportfoto)

De vinner forhåpentligvis kampen mot Arna-Bjørnar, og de vinner publikumskampen mot Sandviken - ja, om du kommer. Inngang er gratis!

Siste hjemmekamp for damene og du kommer inn gratis! 

I alle fall om du kommer sammen med ei dame, er ei dame eller ligner veldig på ei dame. Ta turen innom DNB-standen ved inngang 1 og hent billetter der. Det vanker sikkert smil også!  

Damens sesong går mot slutten og årets siste hjemmekamp går på vår egen flotte stadion førstkommende lørdag klokka ett - mot bergensera fra Arna Bjørnar.

Du rekker dermed kampen uansett om du skal til Drammen og se gutta, på Bohemen og feire de første 20 åra  eller begge deler. Skal du andre ting rekker du sikkert det også, den er ferdig før tre. 

Damene trenger din støtte for å vinne kampen, men også for å sørge for at Vålerenga blir det mest sette damelaget i Norge i år.

Vi mobiliserer deg, kom på kamp!

Spillet på banen, laguttak og taktikk får ikke vi på tribunen gjort noe med, men antallet på tribunen kan vi påvirke. Det kan vi påvirke noe veldig. Be med deg folk, spør om dem skal på kamp. Vær ambassadør for kampen. Det koster så lite.

Man vinner nok ingen pokaler for å ha flest på kamp, men du verden hvor moro det er å slå i bordet med at om damelaget ikke er best i Norge er det i alle fall det mest populære!

Det er meget jevnt mellom de to lagene som strides om tittelen som publikumsmagnet nummer 1 i Norge, ett fra Oslo og ett fra Bergen. Skjebnens ironi vil ha det til at det er en annen bergensklubb som gjester oss på lørdag. Det er Sandviken og Vålerenga som kniver om å ha mest hjemmepublikum. Kommer bergensjentene fra Arna Bjørnar med stort oppbud tjener det vår sak. En bortepublikummer teller like mye som en hjemmepublikummer.

Og ærlig talt, bergenser er bergenser!

Sandviken har fordelen av å ha hjemmekamp i siste runde og kan spille på våre tall. Og det er jevnt, det er superjevnt. Damefotball drar jo ikke på langt nær det samme antall som gutta ennå, men det stiger hvert år. Vålerenga har et snitt på 384 tilskuere per kamp, Sandviken har 374.

Det er Oslo mot Bergen på matta, og det er Oslo mot Bergen i popularitet. La oss knuse dem i begge!

Jeg har snakka med folk i klubben og de ønsker seg sterkt å være best på antall tilskuere og du kan bidra.

Ta med deg mora di, søstra di og tanta di om du tilfeldigvis ikke er jente sjøl og dere får gratis inngang. Be med deg hu pene i nabooppgangen og dere har gratis inngang!

Om alle melder forfall koster billetten 100 spenn i døra. Du kan stå sammen med meg, det går fint.

Fotballen da? Vi er Vålerenga så vi ligger midt på tabellen. Siden vi er Vålerenga har vi også heng på tredjeplassen med en hel haug vissomatte dersomatte. Å slå Arna Bjørnar på lørdag er et must i så henseende. Vi er på 6. plass med 32 poeng, de er på 3. plass med 37. Det er 6 poeng igjen å spille om, kun seier er altså godt nok.

Legg turen til Valle. Øst er åpen og det skjer ting før kampen. Etter kampen er det meet & greet med spillerne. Opplegget kan du lese mer om på damelagets flotte hjemmesider.   

Vi sees på Valle klokka ett på lørdag, det gleder jeg meg til.

Heia VIF!

               


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!