Men faen da, Vålerenga - skal vi miste Stengel?

(c) VIF-fotball.no
(© VIF-fotball.no)

Det flørtes uhemma med Herman Stengel om dagen. Vi hater det!

I følge media ligger Sarpsborg 08 og Molde langflate etter Herman Stengel. Vi har venta på at signaturen til Herman skal på kontrakt så lenge at vi begynner å tro at han faktisk ikke kommer til å signere for oss igjen.

Og det vil være et enormt tap for Vålerenga

Det er dermed på tide å minne klubb på enkelte ting de bør ha på minnet når de setter seg ned og snakker kontrakt med Herman igjen.

For det må de! De må sukre kontrakta med nesten hva som helst, bare få tak i den underskrifta!

For Herman er ikke bare en meget god midtbanespiller, i løpet av årene har han vokst til så mye mer.

Herman har vært hos oss i mange år nå, og han har utvikla seg. Han er meget profesjonell og han er fremtida for denne klubben. 

Om den i særklasse beste ambassadøren klubben har, det største trekkplasteret klubben har, og en av de aller beste midtbanespillerne klubben har forsvinner er det krise.

Om klubbens ansikt i stort sett alt av medieoppdrag, klubbens heteste salgsobjekt og klubbens soleklart beste midtbanespiller forsvinner er det skandale. 

Han har av uforståelige grunner spilt på rekruttlaget store deler av sesongen. Der har han vært god og en av yttest få A-lagspillere som har gitt alt i hver eneste kamp. Han har prøvd, han har kjempa - selv om det er på rekruttlaget. Og har vi hørt noe klaging eller syting over manglende spilletid på A-laget?

Ingenting. Ingen verdens ting!

Det forteller om profesjonalitet. 

Og Herman har alltid et smil til deg, han har alltid tid til deg. Du får selfien eller autografen. Det er stor tilstedeværelse i gutten.

Jeg er skuffa over at klubben ikke fillerister beilerne fra øst og vest. Smell til dem med flathånda og be dem pelle seg unna.

For Stengel er vår. Stengel skal heve trofeer på ny arena.

Vi trenger vel ikke minne om at grunnfjellet vil bli uhyre skuffa om vi ikke re-signerer Herman.

Vi trenger vel ikke minne om at han reiser gratis om han forsvinner etter sesongen heller. Da får vi ingenting igjen annet en tusenvis av drit sure supportere.

Jeg er en av dem. Når jeg leser om flørtinga til de andre klubbene i aviser blir jeg fysisk uvel.

Så jævlig føles det, jeg hater det. 

Og måten han kom til oss på. All den belastninga det medførte for unggutten. Pengene vi har brukt som har tynget hans skuldre, skal vi vende ham ryggen og gi bort en av de beste og mest lovende spillerne i Eliteserien?

Vi skal ikke det, vettu! Se på vignettbildet, Herman er vår Messias.

Herman må bli.

Så det oppfordres på nytt på det aller, aller sterkeste:

SIGNER HERMAN STENGEL! 

NÅ!

#Herman2020   

Oppdatert 20.11.17 Visst faen mista vi Stengel. Det er blytungt.  

Og vondt.