Kan jeg be om litt fokus?

(c) EspenB
(© EspenB)

Det er masse poeng å spille om og cupavansement skal sikres før vi pakker snippesken på Ullevaal og reiser hjem.

Det er lett å glemme det.  

Det er lett å glemme seg nå. Jeg merker det sjøl, tankene svever stadig opp på Valle og til fremtiden som er så avsindig lys. 

I det veldig nære fjerne vinker en flunka ny stadion. Den lokker og drar, den krever tankene hele tiden, og aller helst burde man droppe hele sommeren slik at det var åpningshelg allerede til helgen. Det er nesten så man sier UlleValle når man snakker om Ullevaal. 

I ren begeistring.

Men vi må ha fokus.

Som den ansvarsbevisste og oppegående supporteren du er vet du at sommeren kommer som den pleier. Det blir doser med regn, det blir glade sommerdager og det er igjen noen kamper på Ullevaal stadion før vi flytter inn på Valle også.

De kampene er faktisk like viktige som kampene som skal spilles på Valle.

Ikke glem det.

Det er poeng å kjempe om og avansement i cupen å håpe på.

De kampene trenger din fulle supporteroppmerksomhet. Det er fire offisielle kamper igjen på Ullevaal før vi flytter. La oss lage fotballfester av dem også. Ikke la den idiotiske tanken om at "nå venter jeg til Valle" slå rot i hodet ditt.

Du skal på Ullevaal og synge deg hes, juble for flotte scoringer og feire seire.   

Allerede nå på søndag møter vi Godset. Et klassisk oppgjør som bør trekke tusener på tusener til vestkanten av byen for å se ball. Kampstart søndag 18.6 klokka 20.00. Her er det bare å begynne å invitere venner og kjente.

Lørdagen etter er det rosinen i pølsa, og for veldig mange mennesker, årets viktigste kamp. Da møter vi bitteLillestrøm, lørdag 24. juni 18:00 - på selveste St. Hans-dagen. Det er møteplikt på denne asså, det er bare å starte rekrtutteringa av folk som skal på kamp, men ikke vet det ennå.

Vi har to hjemmekamper på rappen nå. To herlige, deilige oppgjør med trøkk. 

Da midtsommer er passert kan du glemme Ullevaal for en stund og fokusere på bortekampene mot Brann, Kristiansund og Godset, for vi har ikke ny hjemmekamp før 10. august.   

Da er det Elverum som gjester oss i cupen. 

4. runde i cupen ga oss hjemmekamp, og en "enkel" motstander i Elverum. Det blir uansett et knepp opp etter å ha kjempa oss videre i cupen mot storheter som Gran, Kråkerøy og Ørn Horten. Kampen spilles på Ullevaal torsdag 10. august 18:30.

Den aller siste kampen med Ullevaal som hjemmearena er mot Tromsø. Mandag 14. august klokken 19:00. Med den kampen avsluttes vår periode uten fast bopel. Det har da gått over 104 år, så det blir hel ok å komme hjem.

Den siste kampen er på en mandag. som seg hør og bør, for nå er snart hverdagene over, nå blir det lørdag og søndag hver eneste dag resten av livet, for vi har eget hjem.

Hjem. Vi skal snart hjem.

Hjem til ny stadion!

....se, der raste tankene avgårde igjen.

Kan jeg be om litt fokus? Det er 12 poeng som skal kjempes om på Ullevaal, vi går selvfølgelig for alle 12. Og i cupen skal vi videre så vi får testa cupstemning på vår nye stadion.

Vårt flotte nye hjem - tenk på alle de gode opplevelsene, tenk på trøkket fra tribunene. Gleden ved å gå på kamp i eget hus.

Det blir så deili...men faen da!

Fokus, sa jeg!

Det er kamper igjen på Ullevaal!

Vi fokusere på dem, ellers kan det gå oss riktig ille. 

Vi sees på Ullevaal på søndag.

Mot Godset.

Syng høyt, syng Vålerenga!