Kampdag! Se VIF-Stjernen i Furuset Forum

(c) Wiki commons
(© Wiki commons)

Det er turbulente tider for Vålerenga Hockey, men i kveld er det kjernevirksomhet som gjelder. Det er kamp!

Etter en historisk svak seriestart er poengfangsten i gang for Iskrigerne. Selv om de tapte kampen oppe i Lillehammer hadde de med seg et poeng hjem. I dag skal det poenget få selskap av tre nye funklende flotte poeng.

Vålerenga fikk et brutalt slag i trynet denne uka, da kommunen informerte om at de ikke klarer å levere nye Jordal på tid som lovet. Det setter klubb i en umåtelig vanskelig økonomisk situasjon.

Hockeyspillere er noen tøffinger, så ikke bli overrasket om gutta allerede har rista av seg den enorme skuffelsen og stiller med killerinstinkt og vinnermentalitet i Furuset Forum i kveld. Noen skal få svi, og i kveld er det Stjernen.

For nå står det om fremtida til Vålerenga Hockey. Sportslig og økonomisk.

Når helvete bryter løs og klubbens eksistens står på spill har Vålerengafolk en tendens til å rette ryggen, brette opp erma og bidra. Jeg har derfor et håp om at det blir langt flere enn de vanlige 600 tilskuerne i Forum i kveld.

For blir du sittende hjemme i sofaen nå, signaliserer du klart og tydelig at du gir faen i klubben, at du gir faen i om den lever eller dør.

Og du gjør jo ikke det.

Derfor kommer du og en kompis eller tre til Forum i kveld, for å vise at dere står opp for Vålerenga, for å vise at dere bryr dere, og ikke minst - for å vise spillerne at dere har ryggen deres.

Jeg gleder meg til å se dere! 

Vi håper det sportslige får et løft via den digre svenske backen Axel Eidstedt. 22-åringen med rutine fra SHL debuterer i kveld, og skal bidra til at baklengsmåla blir færre. At han debuterer i kveld passer utmerket med tanke på at Tallak Lyngset fikk to kampers karantene for matchstraffen han pådro seg sist.

Og så er Oppy tilbake på løpersiden! Oppøyen har vært ute med skade men er klar igjen i kveld. Det ryktes at Andreas Stene også er klar.      

Og da får Stjernen kjørt seg!

Vi sees i Furuset Forum. Ta T-banens linje 2 til Furuset og et løst slap-shot unna stasjonen ligger hallen. Det er 50 parkeringsplasser der samt 100 plasser på skolen rett i nærheten.  

Kampbillett kjøper du her eller i døra om det ikke er utsolgt.

Kan`ke stoppe oss, vi er Vål`enga-supporters!