Den grenseløse idiotien

(c) wiki
(© wiki)

NFF river ned resten av omdømmet til norsk fotball på enkleste vis - og skylder på værforhold

Hva er det pampene i maktens korridorer egentlig driver med?

De sier de jobber for norsk fotball sitt beste, men de har en underlig måte å vise det på. Tror de omdømmet til fotballen i Norge blir bedre ved å legge seriestart midtvinters? Tror de at det tiltrekker seg mange nye fans å utsette kamper fem kvarter før avspark? Tror de det stimulerer aktiviteten blant potensielle tilskuere positivt?

Har de fått en eneste jævla tilbakemelding fra noen uttafor Ullevaal stadion som synes fotball vinterstid er tommel opp?

Nå ødelegger NFF sporten jeg er glad i. Tre utsatte kamper før det er tatt et eneste spark på ballen i årets Eliteserie. Det kommer flere utsettelser i morgen. 

Dette er ikke avvikling av en serie, det er en parodi. Prøve å jevne en isete bane med dampveivals rett før kampstart i fotball - noen ganger er virkeligheten helt vanvittig. 

Jeg undres hva fotballklubbene tenker. Hvorfor blir de med på slik idioti? Hvorfor sier de ikke nei?

Kan man ikke ta med NFF bort til en globus og forklare at jo lenger nord man kommer, jo mer snø er det om vinteren mens man peker hvor Norge er passert? Legg vekt på at vinteren også varer lenger jo lenger nord man kommer. Ta dem så bort til vinduet og vis dem all snøen på utsiden. Pek på den og rist på hodet.

Si "Ikke fotballkamp når det er snø". Be dem gjenta det 100 ganger.

Høyt.   

Gleden ved seriestart er fullstendig borte. Lysta på å sette seg i buss for å reise til Kristiansund mandag morgen er like liten som lillemann er når man bader i havet i mars - og da er det ikke store greiene.

Blir det kamp i Kristiansund? Klubben der borte sier banen blir klar til mandag klokka 19.00 - men det sa Ranheim om seriestarten i dag også.

Spør de tilreisende brannsupporterne om hvordan de syntes det gikk.   

Det er ikke ofte brannsupportere får støtteerklæringer fra meg, jeg tror faktisk ikke det har skjedd før - og det skjer sikkert aldri igjen heller. Jeg sender likevel en varm  tanke til de stakkars sjelene som var oppe tidlig i dag for å bruke hele dagen på å komme seg til Trondheim bare for å måtte snu i porten på vei inn.

Det er så hysterisk unødvendig at jeg sliter med å finne ord. Den banen ble ikke sånn i løpet av dagen i dag. Den banen har vært sånn hele tiden.

Hva har klubber og forbund drevet med? Håpa på et jævla mirakel?

Hvorfor har det ikke vært informert om dette? Dette er ikke force majeure. Is og snø om vinteren er ikke force majeure. Dette er amatørskap. Dette er en gjeng med jævla amatører som enten driter i alle rundt seg eller ikke veit hva de holder på med.

Jeg veit ikke hva som er verst.  

Jeg ønsker dere en fin tur hjem bergensere, jeg skal ikke engang nevne at billettene dere har kjøpt på nett for måneder siden sikkert gjelder 2. april da kampen skal spilles.

Ja, om dere kommer til Trondheim da, Bergen er jo som kjent rett nedi gata.  

Når det gjelder kampen vår i Kristiansund på mandag har Klanen alliert seg med Vålerenga. De skal på stadion på søndag ettermiddag/kveld og vi er i kontakt med dem. Om de sier at banen er spilleklar går Bohembussen fra Bohemen klokka 08:00 på mandag. Det er ledige plasser og du kan bli med.

Vi stoler på Vålerenga!

Om Vålerenga tviler på at kampen spilles må vi vurdere om vi skal kansellere bussen. I tilfelle kansellering ringer vi de som har kjøpt bussbillett på søndag. Hører du ikke noe er det game on!

Da kan du grue deg til time på time i buss med meg. Jeg skal tyte deg øra fulle om hvor smart det er å spille ball vinterstid. 

For om NFF driver med grenseløs idioti er ikke jeg et spøtt bedre. Jeg tilpasser meg de meningsløse innfallene til NFF og reiser land og strand rundt for å følge klubben min.   

Uansett.

Nå også om vinteren. 

Vi er ikke overrasket over utsettelsene, selv om de garantert er det i korridorene på Ullevaal. Vi så dette komme og LasseL skrev en meget leseverdig sak om Nedsnødd Fotball Forbund i forrige uke.

Den tåler du et gjensyn med. 

Jeg avslutter med et sitat derfta det er lett å stille seg bak: "Til alle pampene: spenn på dere skia, gå inn i skogen og bli der!"

Vi sees forhåpentligvis i Kristiansund.

Heia VIF!


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!