Årets første bortetur - Kristiansund away

(c) Espen B
(© Espen B)

Seriestart - langtur - Bohembussen - Vålerenga

I sin store uutgrunnelige visdom har de kloke o`altvitende og altseende høye lederne av pampeveldet Norges Fotballforbund besluttet at fotball skal spilles på ukedager om vinteren. Tilogmed seriestarten skal gå på en mandag, og gjerne så langt unna hjemstedet ditt som mulig.

Valget falt på Kristiansund.

Det forholder vi oss til slik enhver supportergruppe med respekt for seg selv forholder seg til slike ting:

Vi setter opp buss. Som vanlig.

Noe annet skulle tatt seg ut. Over alt hvor Enga speller - så følger vi med.

Vi ser NFF/NTF gjør sitt aller ytterste for å begrense publikumsoppmøte på stadion, men de kan`ke stoppe oss.

Vi er Vål`enga-supporters! 

Klart vi reiser for å se vårt kjære lag serieåpne, men vi blir naturlig nok færre enn vi kunne blitt. Da er det desto mer viktig at de som faktisk har anledning til å reise gjør det. Gutta skal få støtte.

Vi har fått 176 billetter til denne kampen, og håper å fylle de to feltene våre.

Bohembussen kjører fra Bohemen i Arbeidergata 2 klokken 08.00 mandag 12. mars og returnerer umiddelbart etter kamp. Du er hjemme på morgenkvisten tirsdag. Ombord er det leskende drikk og fet musikk. Bussen har på mandag egen DJ/turgeneral/styremedlem/fin fyr/hardbarka supporter om bord. Alt dette er en person og mange skjønner da at det er selveste Jostein Ellingsen som styrer det hele. Med seg som bussansvarlig har han den vandrende katastrofen som kaller seg undertegnede i denne saken.

Det blir lunt, ingen av oss biter noe særlig hardt og er helt ok både å se på (Jostein) og snakke med (undertegnede). 

Det er fortsatt igjen plasser på bussen og for den nette sum av 600 kroner transporteres du trygt til og fra en forblåst stadion på et forblåst nordvestland. Kanskje blir det seier også. Bli med! Bestilling og betaling i Sjappa.    

Om du er mer makelig anlagt og skal fly eller kjøre bil sjøl til kamp har vi et godt overnattingstilbud og samlingsplass å by på. 

Puben No 9 selger stolte supportere av Vålerengens Idrettsforening halvliter øl til 50 kroner på kampdag. Vi var der i fjor og hadde det aldeles strålende. Om tida tillater det kommer Bohembussen innom før kamp også. 

Vi har hotelldeal på Astoria Hotel (nesten vegg i vegg med samlingspuben No 9)

Enkeltrom: 635,-

Dobbeltrom: 795,-

Kontakt Astoria Hotell Kristiansund på 71571020 Eller Mail: post@astoriahotell.no

Fridager er til for å brukes, avspaseringstimer og egenmeldinger er til for å brukes og det er bedre å angre på ting du har gjort enn ting ikke gjort. 

For seriestart er bare en gang i året, og den er nå på mandag.

Vi sees ombord på Bohembussen.

Det blir gøy ombord, og Vålerenga speller!  

    


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!