Politiet styrker innsatsen mot narkotika i supportermiljøene

(c) Wikipedia
(© Wikipedia)

Kripos og Etterretningstjenesten har laget en gruppe for å bekjempe dop innad i supportermiljøene.

Det finnes kanskje dop blant Norges mange tusen supportere, så dette har Kripos og Etterretningstjenesten sett seg ut å slå ned på, med start denne sesongen. 

Det betyr at de skal få en slutt på narkotikabruk og narkotikahandel blant fotballsupportere med fokus på de som reiser på bortetur.

Dette fordi fokus er flyttet fra slåssing og ordensforstyrrelse til narkotika. Det er som kjent uhyre lite slåssing og tøys på norske kamper - i vår verden er det forsvinnende lite narko også.

Politiet vil være dermed være mer aktive mot supportermiljøet og vil kunne gå til det ekstreme skritt å foreta rassia med hunder om det foreligger opplysninger som tyder på at det brukes eller selges narkotika i forbindelse med fotballkamper.

Vålerengas supportere vil dermed i stor grad være forskånet for politiets innsats da vi har busser med meget ordnede forhold ombord. 

Er du bruker så dropp det på våre turer i solidaritet med dine medsupportere. Vi oppfordrer sterkt til å ikke medbringe narkotiske stoffer våre busser på vei til kamp. Ingen hasj i brusen. Kun rent mel i posen. Da vil disse eventuelle rassiaene gå raskt og smertefritt.  

Om de finner noe vil personen(e) med narkotika ikke få sett stort til fotball, men heller innsiden av et politikammer med de følgene det innebærer.

Men alkoholen vår får de aldri...

Kilde: Vålerengas supporterkoordinator

- saken er oppdatert langfredag kveld.


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!