Klanen hjalp VIF-håndball G16 på tur

(c) VIF
(© VIF)

I vår fikk Klanen en søknad tilsendt fra VIF-håndball G16 om støtte til å dra på tur for å bedre samholdet i laget før seriestart. Vi ga de et lite bidrag og turen ble en suksess. Under ser du tilsendt reisebrev fra gjengen. 

«Gutta på tur», Vålerenga Håndball G16 Treningsleir til Tjølling 14. – 17. august 2017

Her kommer et lite reisebrev fra noen utrolig takknemlige gutter som fikk mulighet til å reise bort i hele 4 dager for å bli bedre kjent, trene og skape grobunn for ett «nytt» G16 VIF Håndball-lag.

Turen startet fra Jordalhallen i en minibuss m/henger til alt treningsutstyr. Noen hadde pakket som om de skulle være borte i 14 dager, til sjåførens fortvilelse

Totalt var det 15 gutter på tur. Vi hadde på forhånd avtalt med Tjølling Håndball om leie av klubbhus for overnatting og bespisning. Tjøllinghallen lå et lite steinkast unna. Treningsleiren ble kastet i gang med en 2 timers treningsøkt med VIF Håndball sin nye sportslige leder, Adrian Salihu. Etter treningen bar det rett ut til havet med «deilig» avkjøling 

Guttene hadde på forhånd blitt delt opp i grupper med ansvar for middagslaging i klubbhuset. Menyen mandag kveld besto av pasta bolognese og sjokoladekjeks til dessert (egentlig kun 2 stk til hvert, men hvordan styre sultne 16 åringer? ).

Avtalt ro var kl. 23.00. Dette var ikke lett å overholde. Gruppa falt til slutt til ro rundt midnatt.

Tirsdag startet brått med oppvekking kl. 06.45 og rett ut på 45 minutters rolig joggetur. Deretter forsynte de seg grovt av frokosten som besto av havregrøt og brødskiver. Neste håndball økt var kl. 10.00 med lagets hovedtrener Valter Perisa. Etter en flott trening var det tid for lunsj og avslapning og forberedelser til kveldens treningskamp mot Tjølling G16. Vi hadde et matbudsjett på kr. 4000. Det røyk fort Etter å ha gjort opp økonomisk status, så viste det seg at de spiste for kr. 5700! Gutter i 16-års alderen spiser MYE

Så var vi klare for å møte Vestfolds store gutter, Tjølling G16. De er kjent for å være et av Vestfolds beste guttelag. Kampen ble fartsfylt, intens og vanvittige spennende. Laget kjempet på i 2 x 25 minutter og det endte med et knepent 1 måls tap.

Kveldens middagsmeny var pølsegryte med ris. Ikke en smule igjen  Kvelden brukte gutta til å bade, spille fotball, spille dart og slappe av. Søvnen kom raskere denne kvelden!

Onsdag morgen bar det på `n igjen med jogge økt kl. 07.00 etterfulgt av deilig frokost. Slappet så litt av før formiddagsøkten i hall fra 10-12. Onsdag ettermiddag kjørte vi til en annen hall, Bergslihallen, da Tjøllinghallen var opptatt. Kveldens middagsmeny var kjøttkaker i brun saus. Laget hadde en fantastisk fin kveld med deilig middag rundt langbord med mye tøys og tull og gode historier fra trener Valter.

Torsdag morgen hadde gutta en håndball økt igjen før de skulle reise hjem. Gutta pakket …, noen mer enn andre … Men de klarte heldigvis å komme i mål før sjåføren hentet gutta kl. 14.00.

Alt i alt en fantastisk flott treningssamling takket være dere i Klanen 

Tusen, tusen hjertelig takk for bidraget slik at gutta fikk mulighet til å dra på samling for å bli bedre kjent. Tusen takk for at dere bidrar med å støtte vår idrett, håndball, som vi alle elsker så utrolig mye 

Dette ble en flott start på en spennende sesong og vi gleder oss til fortsettelsen.

HEIA ENGA 

 På vegne av G16 Vålerenga HHåndball Lagleder Heidi Smee