Klanen beklager

(c) Klanen
(© Klanen)

Under lørdagens kamp mot Strømsgodset, leverte supportertribunen utsagn og karakteristikker vi ikke kan stå inne for.

«Herman Stengel er en horesønn» ble det sunget så det ljomet til langt nede på Tøyen. Dette er upresist av oss og vi burde kunne bedre. Vi vet ingenting om mora til Herman Stengel og det er ikke sikkert det er hennes skyld at sønnen hennes har solgt seg som ei hore. Det kan like gjerne være Jim Solbakken som bør ta det ansvaret.

Vi ønsker å si unnskyld til Hermans mor. Bare fordi sønnen hennes selger seg billig, trenger ikke hun å ha gjort det.

Når vi nå har skrevet dette, bør vi kanskje også beklage til byens prostituerte. De bør egentlig slippe å bli sammenlignet med Herman Stengel.

En annen som fortjener en unnskyldning er Judas. Han tok i det minste en anseelig lønnsøkning. Hvem vet hva 30 sølvpenger er verdt med dagens inflasjon? Sammenligningen blir i strengeste laget mot Judas.

Andre kjente personer som har fått gjennomgå, må vi selvsagt også vurdere på nytt. Kanskje er det urettferdig mot Quisling og Brutus å sette dem i bås med Herman. Kanskje er det akkurat innafor.

Dette blir selvsagt første sak på neste styremøteeeehehehehehee...

-Klansstyret


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!