Før Strømsgodset borte

(c)
©

Etter en lang og fuktig pinse, med pub til pub, 16.mai tap på Ullevaal og fine damer i bunad er man, som den gamle gode slager'n av Nordre Sving «klar for kamp igjen i Vål'enga». Eller er vi egentlig det?

Zahid og Wæhler ute med karantene, Fredheim Holm hopper på krykker etter en kneoperasjon, mens vår kaptein Christian Grindheim ikke er i troppen etter en lengre prat med Kjetil Rekdal. Fire av våre beste spillere er altså ikke klare til oppgjøret på Marienlyst. Til gjengjeld er Simon Larsen tilbake fra karantene og Robert Lundström tilbake for fullt etter innhoppet mot Haugesund. Det samme er Jonathan Tollås Nation og keeper Marcus Sandberg. Moa trener alternativt og ventes tilbake for fullt etter EM-pausen. Rasmus Lindkvist venter barn, så får vi bare håpe at kjerringa gasser på og at vår svenske venn er tilgjengelig.

Elleve kamper, ti poeng, ti scorede mål. Det er altså fasiten på det som har vært en begredelig sesong som gjør at VIF ligger på en 12.plass.

Strømsgodset på Marienlyst er alltid tøft. Står med fem strake hjemmeseire og målforskjellen 13-2. Vålerenga står med et poeng på fem kamper og kun en scoring. Den kom i 2-1 tapet på Nadderud signert Deshorn Brown.

Strømsgodset imponerer meg med sin hjemmeform. En offensiv Vilsvik på høyrebacken og en knallgod Marcus Pedersen som føler seg hjemme i Drammen gjør susen. Og det med trener Bjørn Petter Ingebretsen som ser ut som en gymlærer man kunne dratt ut av hvilken som helst Wam & Vennerød-film. Shorts, altfor trang treningsdrakt og stoppeklokka rundt halsen. Men mannen er flink. Fått Godset på rett kjøl etter David Nielsens miserable forsøk på og erstatte Ronny Deila.

Sannsynlig 11'er på søndag.

Falck Lundström, Tollås, Larsen, Jääger Stengel – Berge – Sakor Omarsson – Brown – Lindkvist 

Vi minner om at Bohembussen er full, men at det fortsatt er plasser på Vertshusbussen. Påmelding skjer på sms til Nina på tlf: 91755725

Alle til Drammen!