Et hjem for oss - et hjem for deg

(c) Grydis
(© Grydis)

Det er ikke til å stikke under en stol at det har dukket opp en del mennesker med fortid i Strømsgodset på Valle den siste tiden.

Vi i Klanen har oppfattet at dette faller mange i GodsetUnionen meget tungt for hjertet og det har til tider vært ramaskrik og mange ukvemsord fra den lille og litt triste byen under alle broene like ved Mjøndalen.

Vålerenga er klubben for alle og vi i Klanen har innsett at det smerter Godsetsupportere at noen som har vært innom Godset finner nye utfordringer innenfor samme yrke andre steder. Hissige moldensere har jo nesten rynket på nesen av det grufulle tyveriet av en ledig Tor Ole Skullerud, men frykt ikke. Vi strekker dermed ut ei hjelpende hånd til såre drammenssjeler.

Vi inviterer alle drammensere som vil, til å bli medlem i Klanen slik at de kan komme på vår nye stadion og atter se sine store helter bygge fotballklubb og oppleve framgang på fotballbanen.

Overgangen blir lite problematisk for dere da Godset har rappa eller herma etter så godt som alle Vålerengasanger i en årrekke, så sangene våre kan dere allerede - og Kjærka er lett å lære.

Drakta vår er jo også blå, men i en langt finere nyanse enn Godset sin, så dere er godt dekka der også. Vi har tilogmed samme hovedsponsor på brystet.

Inntil videre kan dere jo ta med øl sjøl, og etterhvert som dere integreres vil det bli unødvendig. Vi har utmerket øl i denne byen. Er det slik at dere blir riktig mange skal vi vurdere egen tappekran med Aas i puben vår utenfor stadion.

Den utstrakte hånden bør dermed glede den gjengse drammenser - de fleste bor jo allerede i hovedstaden likevel.

Vålerenga - klubben for alle. Vålerenga Stadion - et hjem for oss, et hjem for deg.

Så sees vi på Valle til høsten.

Og etterhvert skal vi lære dere hva «ding- ding- ding- di- ding- ding- ding»- sangen betyr...