Diverse skribenterIgjen og igjen og igjen og igjen...

Lørdagen var nesten til å sikle av. For fotball- gærninger helt rått. For sports- idioter ennå bedre. For supportere av Vålerenga var det «feil tidspunkt», «klæsjer med hockey» eller hvilken annen grunn folk brukte for å ikke dra på hjemmekamp. Igjen.

Les mer...

Om Vålerenga, supporterkultur, samla tribune, fremtida.

La meg begynne i feil ende. Det siste innlegget jeg publiserte satte blodpumpa i sving hos flere. Om Vålerenga, supporterkultur, samla tribune, fremtida.

Les mer...

Dejlig å ikke være best for dansk fodbold

Fc København kom seg videre fra kvalifiseringen til CL og danske medier jubler.
Uten at en eneste mener at dette er spesielt bra for dansk fotball.

Les mer...

En landsens mann bekjenner

Som de fleste andre på denne tiden av året har også jeg feriert. I år for å besøke svigerforeldre i en søvnig by med ålreite kyst- og fisketradisjoner på Vestlandet.

Les mer...

Den viktigste signeringen

I går kom bekreftelsen fra klubben om at Erik Espeseth var ansatt som ny Daglig leder i Vålerenga. Dette er utrolig viktig for fremtiden til klubben, jeg vil våge påstanden at dette er viktigere enn hvilken som helst trener, hvilken som helst spiller.

Les mer...

Velkommen Erik Espeseth - ny daglig leder i Vålerenga

I dag kom bekreftelsen fra klubben, nyheten om at Erik Espeseth, tidligere Daglig leder i Strømsgodset, tidligere Kommersiell direktør i Rosenborg, tidligere Leder for PR og informasjonsavdelingen i VG har tatt skrittet fullt ut og melder overgang til hele Norges Vålerenga. Velkommen til en storklubb.

Les mer...

Året rundt med Vål'enga

Tylikrysset savner passion fra spillerne og mener at de trenger oss mer nå enn på lang tid. Nå må vi alle steppe opp! 

Les mer...

Hva nå Tor Olav Trøim?

Tor Olav Trøim og jeg vanker ikke i de samme kretsene. Vi kommer fra veldig ulike bakgrunner. Vi har definitivt ikke tilgang til de samme ressursene. Vi har også ulike ting vi holder på med i det daglige. Tor Olav Trøim er ganske sikkert i London, jeg derimot sitter ombord på Bohembussen sammen med 45 andre supportere på vei hjem fra Bergen.

Les mer...

Bergen – Hva tror du at du er?

Trond kjører en sammenligning mellom Oslo og Bergen nå som det er under et døgn til det smeller på Brann Stadion. Som vanlig kommer Bergen ganske dårlig ut av det. 

Les mer...

Da jeg ble Vålerenga supporter

Det finnes like mange historier om hva det var som gjorde at man valgte å bli Vålerenga supporter - som det finnes supportere. 

Les mer...

Det å væra Vål'enggutt om dagen...

Vårt frieri om flere bidragsytere til klanen.no ga ikke så mange nye fjes, men de som meldte sin interesse leverer varene. Her er Tylikryssets debut om livet som VIF-supporter etter nok et blytungt tap på søndag. 

Les mer...

Morgendagens helter - i dag

Har du irritert deg over at sjelden er anledning til å se juniorlaget - nå har du anledning

Les mer...

Hater Bergen by....

Lørdag 9. juli setter vi oss på Bohembussen for å reise til stedet gud glemt, fornuftige folk forlot og de breikjefta overtok.

Les mer...

Status VIF Hockey & spillerintervju: Jørgen Karterud

Vi takker av en Vål'engutt, samtidig som vi myser på dagens spillertropp.

Les mer...

Før Strømsgodset borte

Etter en lang og fuktig pinse, med pub til pub, 16.mai tap på Ullevaal og fine damer i bunad er man, som den gamle gode slager'n av Nordre Sving «klar for kamp igjen i Vål'enga». Eller er vi egentlig det?

Les mer...

Reisebrev fra Vålerenga Trolls Damers tur til Finland - ”Scandinavian Bowl 2016”

Vålerenga Trolls Damer har vært på tur til Helsinki, Finland, med støtte fra Klanen. Her følger et lite reisebrev...

Les mer...

Grugleder meg!

Det helt utenkelige skjedde for en knapp ukes tid siden. Jeg grua meg til matchen på Åråsen i morra.

Les mer...

En kampdag i det aller helligste

Forrige fredag ga vi på vår Facebook-side bort muligheten til å følge laget tett før, under og etter kampen mot Rosenborg til en heldig vinner. Det eneste vi krevde i retur var at vi fikk noen ord om opplevelsen. Resultatet kommer her. 

Les mer...